Делегација из Републике Српске у посети УОС

Делегација из Републике Српске у посети УОС

Представници руководства Удружења друштава за осигурање Републике Српске посетили су Удружење осигуравача Србије и том приликом изнели предлоге за додатно унапређење постојеће сарадње. Акценат би у будућем периоду била заједничка организација стручних догађаја од значаја за оба тржишта.

 

Генерални секретар Удружења осигуравача Србије Душко Јовановић нагласио је трајну опредељеност УОС да се са Удружењем друштава за осигурање Републике Српске развијају најбољи могући односи, у духу постојеће сарадње која се одржава на највишем нивоу влада Републике Србије и Републике Српске. Он је посебно нагласио опредељеност УОС да на располагање стави сва своја искуства и ресурсе у циљу јачања капацитета Удружења Републике Српске, имајући у виду низ заједничких позиција и сагласност коју по кључним питањима деле два тржишта.

 

Састанак је закључен сагласношћу да се у најскорије време организује стручни скуп у Републици Српској на коме би се донели заједнички закључци и упутиле заједничке поруке реулатору Републике Српске са конкретним предлозима за унапређење законске регулативе и стварање претпоставки за даље јачање надлежности Удружења Републике Српске.

Фотогалерију можете погледати ОВДЕ.

Top