Одржана Конференција „ДОТ 2018“

Одржана Конференција „ДОТ 2018“

Удружење осигуравача Србије и ове године је, по шести пут, организовало стручни скуп о информационим технологима под називом: ДОТ 2018 – дигитализација, осигурање, технологија.

 

На Конференцији су разматране теме и области које се односе на напредне моделе управљања компанијама, контролу ризика, савремене могућности оптимизације трошкова применом дигитализације пословања, као и на општу регулатувиу ЕУ (ГДПР).

 

Програмски одбор чинили су Видан Марковић из S Tech осигурања, Небојша Величковић из Дунав осигурања, Бранко Павловић из Удружења актуара Србије, Ненад Ненадић из Триглав осигурања и председник Одбора Александар Ђоковић из Удружења осигуравача Србије. Осим представника друштава за осигурање која послују на територији Републике Србије, Конференцији су присуствовали представници Министарства унутрашњих послова Републике Србије.

 

Уколико учесници Конференцију желе да преузму презентације са скупа „ДОТ 2018“ потребно је да нам проследе маил на zoran.ciric@uos.rs Фотографије можете погледати овде.

Top