ОСИГУРАЈ ЗНАЊЕ

ОСИГУРАЈ ЗНАЊЕ

  Удружење осигуравача Србије је у сарадњи са Истраживачким центром Факултета организационих наука, покренуло пројекат/такмичење за студенте широм Србије под називом “Осигурај знање”.

  Циљ је да се унапреди основно знање о области осигурања, али и да се види како млади људи размишљају и доживљавају осигурање. Очекујемо учешће више од стотину тимова са различитих факултета из главних универзитетских центара, који ће кроз тзв. студије случаја, предлагати решења у циљу приближавања области осигурања грађанима, посебно најмлађима. Финале такмичења, у које ће се пласирати до 10 најбољих студентских тимова, биће одржано 18. и 19. фебруара. Презентација решења је пред стручним жиријем, а победнички тим добија прилику да своју идеју јавно представи на Копаоник бизнис форуму.

  У току је анимација студената широм Србије да се пријаве. Позиви ће бити упућени факултетима у главним универзитетским центрима Србије. У Београду су то ФОН, Економски, Технолошки, ПМФ, ФПН као и приватних факултети - ФЕФА, Унион, Сингидунум. У Новом Саду - Економски, Технолошки, а ту су и факултети у Сремској Митровици, Суботици, Зрењанину, Нишу, Чачку, Крагујевцу, Краљеву, Бору. Пријављивање заинтересованих траје до 31. јануара.

  Ово је прво такмичење овог типа, из области осигурања, на овим просторима и део је едукативне кампање Удружења осигуравача Србије “Осигурај будућност”.

Top