Учесници такмичења “Осигурај знање” у посети УОС

Учесници такмичења “Осигурај знање” у посети УОС

У просторијама Удружења осигуравача Србије одржана је радионица учесника такмичења “Осигурај знање 2019”. Поред такмичара – финалиста тог такмичења, радионици су присуствовали ментори тимова, представници наставног особља и Информационо развојног центра Факултета организационих наука и чланови жирија.

Била је то прилика да се размене искуства са такмичења одржаног у фебруару, али и да чланови жирија – представници компанија које чине УО Удружења добију повратну информацију о концепту такмичења. Размотрене су и могућности да се настави сарадња са ИРЦ Факултета организационих наука, у смислу организовања нових, сличних пројеката у које би били укључени студенти различитих факултета из Београда и Србије.

Студенти који су учествовали на такмичењу “Осигурај знање 2019” истакли су задовољство организацијом такмичења и пруженом шансом да осигурању науче нешто више. То је било довољно, како су навели, да постану амбасадори осигурања, али и да промени мишљење о овој индустрији.

Победник Првог националног такмичења “Осигурај знање” је екипа Играј сигурно са ФОН из Београда, која је имала најбоље решење за повећање свести о осигурању и унапређење комуникације са младима.

Фотографије можете погледати ОВДЕ.

Top