Nagrade pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije

Nagrade pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije

Ministar odbrane Aleksandar Vulin, načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković i generalni sekretar Udruženja osiguravača Srbije Duško Jovanović, uručili su novčane nagrade pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije za učinjeno delo i postignute rezultate od posebnoj značaja. 
Nagrade su dodeljene u šest kategorija: najboljem vojnom i civilnom licu, najboljem zdravstvenom radniku, za rezultate u oblasti nauke i razvoja, kao i za podvig i rezultate u oblasti kulture, tradicije i sporta. Osvajači nagrada su Đokica Petrović, Milan Pavlović, Saša Dimitrijević, Milan Milošević, Miroslav Potić i Srđan Ristić. 

Nagrađeni u svih šest kategorija dobili su po 100.000 dinara, a finansijska sredstva obezbedilo je Udruženje osiguravača Srbije. 
Zahvaljujući se Udruženju osiguravača Srbije na pruženoj podršci i finansijskim sredstvima, ministar Aleksandar Vulin je naglasio da pripadnicima Vojske Srbije znači kada vide da ih Srbija razume, poštuje i ceni. Udruženje je pokazalo da razume težak i častan vojnički život, dodao je Vulin. 
Generalni sekretar UOS Duško Jovanović naglasio je da je ovo početak saradnje na obostrano zadovoljstvo. Jovanović kaže da Udruženje želi da onima koji svoj posao rade u teškim uslovima stavi do znanja da se njihov rad ceni i poštuje. Obećao je da će Udruženje osiguravača i u budućnosti izdvajati finansijska sredstva i deo svoje dobiti da bi najbolji bili nagrađeni i da bi se pomoglo onima kojima je pomoć najpotrebnija. 
Udruženje osiguravača Srbije potpisalo je u okviru Srpskih dana osiguranja, održanih krajem novembra u Aranđelovcu, Memorandum o razumevanju sa Ministarstvom rada i Ministarstvom odbrane.  Memorandum je omogućio da kompanije iz našeg sektora, na čelu sa Udruženjem osiguravača Srbije, finansijski pomažu najbolje pripadnike Vojske Srbije i najbolje radnike Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja. Početkom godine, UOS je već donirao milion dinara za dobitnike nagrada u Ministarstvu rada. 

Fotografije možete pogledati OVDE

 

Top