Održana Konferencija „DOT 2018“

Održana Konferencija „DOT 2018“

Udruženje osiguravača Srbije i ove godine je, po šesti put, organizovalo stručni skup o informacionim tehnologima pod nazivom: DOT 2018 – digitalizacija, osiguranje, tehnologija.

 

Na Konferenciji su razmatrane teme i oblasti koje se odnose na napredne modele upravljanja kompanijama, kontrolu rizika, savremene mogućnosti optimizacije troškova primenom digitalizacije poslovanja, kao i na opštu regulatuviu EU (GDPR).

 

Programski odbor činili su Vidan Marković iz S Tech osiguranja, Nebojša Veličković iz Dunav osiguranja, Branko Pavlović iz Udruženja aktuara Srbije, Nenad Nenadić iz Triglav osiguranja i predsednik Odbora Aleksandar Đoković iz Udruženja osiguravača Srbije. Osim predstavnika društava za osiguranje koja posluju na teritoriji Republike Srbije, Konferenciji su prisustvovali predstavnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije.

 

Ukoliko učesnici Konferenciju žele da preuzmu prezentacije sa skupa „DOT 2018“ potrebno je da nam proslede mail na zoran.ciric@uos.rs Fotografije možete pogledati ovde.

Top