Učesnici takmičenja “Osiguraj znanje” u poseti UOS

Učesnici takmičenja “Osiguraj znanje” u poseti UOS

U prostorijama Udruženja osiguravača Srbije održana je radionica učesnika takmičenja “Osiguraj znanje 2019”. Pored takmičara – finalista tog takmičenja, radionici su prisustvovali mentori timova, predstavnici nastavnog osoblja i Informaciono razvojnog centra Fakulteta organizacionih nauka i članovi žirija.

Bila je to prilika da se razmene iskustva sa takmičenja održanog u februaru, ali i da članovi žirija – predstavnici kompanija koje čine UO Udruženja dobiju povratnu informaciju o konceptu takmičenja. Razmotrene su i mogućnosti da se nastavi saradnja sa IRC Fakulteta organizacionih nauka, u smislu organizovanja novih, sličnih projekata u koje bi bili uključeni studenti različitih fakulteta iz Beograda i Srbije.

Studenti koji su učestvovali na takmičenju “Osiguraj znanje 2019” istakli su zadovoljstvo organizacijom takmičenja i pruženom šansom da osiguranju nauče nešto više. To je bilo dovoljno, kako su naveli, da postanu ambasadori osiguranja, ali i da promeni mišljenje o ovoj industriji.

Pobednik Prvog nacionalnog takmičenja “Osiguraj znanje” je ekipa Igraj sigurno sa FON iz Beograda, koja je imala najbolje rešenje za povećanje svesti o osiguranju i unapređenje komunikacije sa mladima.

Fotografije možete pogledati OVDE.

Top