Udruženje osvojilo nagradu „Kaktus 2017“ na Festivalu integrisanih komunikacija

Udruženje osvojilo nagradu „Kaktus 2017“ na Festivalu integrisanih komunikacija

Kampanji „Osiguraj budućnost“ koju Udruženje osiguravača sprovodi sa agencijom Represent Communications, pripala je nagrada Kaktus 2017, u kategoriji Pojedinačni radovi – PR. Kaktus je strukovna nagrada koja se dodeljuje kompanijama, institucijama i agencijama za najprofesionalnije pojedinačne i integrisane kampanje.

Dodeljujući nagrade Kaktus, strukovni portal Marketing mreža promoviše profesionalne uzore i doprinosi unapređenju i razvoju struke u Srbiji. S obzirom na to da je kampanja „Osiguraj budućnost“ edukativna, čiji je cilj podizanje nivoa svesti o osiguranju, posebno smo ponosni na osvojeni „kaktus“ i činjenicu da je struka prepoznala i vrednovala naš i rad agencije Represent. Ove godine, na trećem festivalu, za nagrade u različitim kategorijama konkurisala su 124 projekta. O nagradama je odlučivao stručni žiri, sastavljen od profesionalaca iz kreativnih, PR i digitalnih agencija iz Srbije i regiona.

Istovremeno, Udruženju osiguravača Srbije je na svečanosti povodom 70 godina Saveza ekonomista Srbije, dodeljena Povelja za dugogodišnju saradnju i izuzetan doprinos u ostvarivanju programskih ciljeva. Povelja je, pored ostalog, potvrda da Udruženje, kroz saradnju sa institucijom kakva je Savez ekonomista Srbije, kontinuirano ulaže u unapređenje ekonomskih prilika u Srbiji, konkretno u razvoj tržišta osiguranja. Nagrada je dodeljena na svečanosti u hotelu Hyatt Regency u Beogradu.

 

Top