UOS Удружење oсигуравача Србије

Покренута кампања “Осигурај будућност”

12/12/2016

Необичним догађајем у центру Београда, на једној од најпрепознатљивијих зграда, Удружење осигуравача Србије покренуло је акцију едукације становништва и подизања свести о потреби и предностима осигурања. Виртуелни пожар на згради Правног факултета изненадио је и окупио велики број грађана.

Намера полусатне визуелно звучне пројекције пожара била је да укаже јавности да су непредвиђене ствари реалне и да могу свима да се догоде. Такође, циљ акције на Правном факултету био је да подсети грађане да осигуравањем себе или своје имовине улажу у оно што је највредније, а то је сигурна будућност.

Кампања “Осигурај будућност” покренута је са циљем да константном едукацијом мотивише грађане да више брину о себи, својој сигурности и будућности. Кампања ће приближити осигурање као нашег савезника, некога ко ће нам помоћи у невољи. Осигурање није непотребан трошак, како га већина људи доживљава. Кампањом “Осигурај будућност” показаћемо да бити осигуран значи бити миран. Бити неосигуран значи бити изложен већем ризику од могућих проблема и материјалних губитака.

 Остале вести и интервјуи

Осигурање у Србији има велики потенцијал

Удружење осигуравача донирало награде најбољим радницима Министарства за рад

Одржани Први “Српски дани осигурања"

Удружење освојило награду „Кактус 2017“ на Фестивалу интегрисаних комуникација

Удружење организује конференцију „Српски дани осигурања“