UOS Удружење oсигуравача Србије

УОС организовао пету Конференцију о примени ИТ технологија у осигурању

10/10/2017

Удружење осигуравача Србије и ове године је, пети пут за редом, организовало стручни скуп индустрије осигурања под називом: ДОТ 2017 – дигитализација, осигурање, технологија.

Конференција је наставак досадашњих манифестација „ИБТФ“ и одржана је у хотелу „Извор“ у Аранђеловцу, од 6. – 8. октобра ове године. 

На Конференцији су разматране теме и области које се односе на напредне моделе управљања компанијама, контролу ризика и савремене могућности оптимизације трошкова применом дигитализације пословања. Учесници Конференције били су у прилици да присуствују и предавањима о савременим методама маркетинга и дигиталној продаји полиса, као и посебно организованим ВИП сесијама.

Програмски одбор чинили су Видан Марковић из ДДОР осигурања, Небојша Величковић из Дунав осигурања, Бранко Павловић из Generali osiguranja, Ненад Ненадић из Триглав осигурања и председник Одбора Александар Ђоковић из Удружења осигуравача Србије.

Осим представника друштава за осигурање која послују на територији Републике Србије, Конференцији су присуствовали представници Министарства унутрашњих послова Републике Србије и Народне банке Србије, али и, у односу на претходне Конференције, највећи број екстерних излагача и предавача.

Фотографије са Конференције „ДОТ 2017 – дигитализација, осигурање, технологија“ можете пронаћи ОВДЕ

 

 Остале вести и интервјуи

Осигурање у Србији има велики потенцијал

Удружење осигуравача донирало награде најбољим радницима Министарства за рад

Одржани Први “Српски дани осигурања"

Удружење освојило награду „Кактус 2017“ на Фестивалу интегрисаних комуникација

Удружење организује конференцију „Српски дани осигурања“