UOS Udruženje osiguravača Srbije

Pokrenuta kampanja “Osiguraj budućnost”

12/12/2016

Neobičnim događajem u centru Beograda, na jednoj od najprepoznatljivijih zgrada, Udruženje osiguravača Srbije pokrenulo je akciju edukacije stanovništva i podizanja svesti o potrebi i prednostima osiguranja. Virtuelni požar na zgradi Pravnog fakulteta iznenadio je i okupio veliki broj građana.

Namera polusatne vizuelno zvučne projekcije požara bila je da ukaže javnosti da su nepredviđene stvari realne i da mogu svima da se dogode. Takođe, cilj akcije na Pravnom fakultetu bio je da podseti građane da osiguravanjem sebe ili svoje imovine ulažu u ono što je najvrednije, a to je sigurna budućnost.

Kampanja “Osiguraj budućnost” pokrenuta je sa ciljem da konstantnom edukacijom motiviše  građane da više brinu o sebi, svojoj sigurnosti i budućnosti. Kampanja će približiti osiguranje kao našeg saveznika, nekoga ko će nam pomoći u nevolji. Osiguranje nije nepotreban trošak, kako ga većina ljudi doživljava. Kampanjom “Osiguraj budućnost” pokazaćemo da biti osiguran znači biti miran. Biti neosiguran znači biti izložen većem riziku od mogućih problema i materijalnih gubitaka. Ostale vesti i intervjui

Udruženje osiguravača doniralo nagrade najboljim radnicima Ministarstva za rad

Održani Prvi “Srpski dani osiguranja”

Udruženje osvojilo nagradu „Kaktus 2017“ na Festivalu integrisanih komunikacija

Udruženje organizuje konferenciju „Srpski dani osiguranja“

UOS organizovao petu Konferenciju o primeni IT tehnologija u osiguranju