UOS Udruženje osiguravača Srbije

UOS organizovao petu Konferenciju o primeni IT tehnologija u osiguranju

10/10/2017

Udruženje osiguravača Srbije i ove godine je, peti put za redom, organizovalo stručni skup industrije osiguranja pod nazivom: DOT 2017 – digitalizacija, osiguranje, tehnologija.

Konferencija je nastavak dosadašnjih manifestacija „IBTF“ i održana je u hotelu „Izvor“ u Aranđelovcu, od 6. – 8. oktobra ove godine. 

Na Konferenciji su razmatrane teme i oblasti koje se odnose na napredne modele upravlјanja kompanijama, kontrolu rizika i savremene mogućnosti optimizacije troškova primenom digitalizacije poslovanja. Učesnici Konferencije bili su u prilici da prisustvuju i predavanjima o savremenim metodama marketinga i digitalnoj prodaji polisa, kao i posebno organizovanim VIP sesijama.

Programski odbor činili su Vidan Marković iz DDOR osiguranja, Nebojša Veličković iz Dunav osiguranja, Branko Pavlović iz Generali osiguranja, Nenad Nenadić iz Triglav osiguranja i predsednik Odbora Aleksandar Đoković iz Udruženja osiguravača Srbije.

Osim predstavnika društava za osiguranje koja posluju na teritoriji Republike Srbije, Konferenciji su prisustvovali predstavnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije i Narodne banke Srbije, ali i, u odnosu na prethodne Konferencije, najveći broj eksternih izlagača i predavača.

Fotografije sa Konferencije „DOT 2017 – digitalizacija, osiguranje, tehnologija“ možete pronaći OVDE

 

 Ostale vesti i intervjui

Osiguranje u Srbiji ima veliki potencijal

Udruženje osiguravača doniralo nagrade najboljim radnicima Ministarstva za rad

Održani Prvi “Srpski dani osiguranja”

Udruženje osvojilo nagradu „Kaktus 2017“ na Festivalu integrisanih komunikacija

Udruženje organizuje konferenciju „Srpski dani osiguranja“