UOS Udruženje osiguravača Srbije

UOS organizovao petu Konferenciju o primeni IT tehnologija u osiguranju

10/10/2017

Udruženje osiguravača Srbije i ove godine je, peti put za redom, organizovalo stručni skup industrije osiguranja pod nazivom: DOT 2017 – digitalizacija, osiguranje, tehnologija.

Konferencija je nastavak dosadašnjih manifestacija „IBTF“ i održana je u hotelu „Izvor“ u Aranđelovcu, od 6. – 8. oktobra ove godine. 

Na Konferenciji su razmatrane teme i oblasti koje se odnose na napredne modele upravlјanja kompanijama, kontrolu rizika i savremene mogućnosti optimizacije troškova primenom digitalizacije poslovanja. Učesnici Konferencije bili su u prilici da prisustvuju i predavanjima o savremenim metodama marketinga i digitalnoj prodaji polisa, kao i posebno organizovanim VIP sesijama.

Programski odbor činili su Vidan Marković iz DDOR osiguranja, Nebojša Veličković iz Dunav osiguranja, Branko Pavlović iz Generali osiguranja, Nenad Nenadić iz Triglav osiguranja i predsednik Odbora Aleksandar Đoković iz Udruženja osiguravača Srbije.

Osim predstavnika društava za osiguranje koja posluju na teritoriji Republike Srbije, Konferenciji su prisustvovali predstavnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije i Narodne banke Srbije, ali i, u odnosu na prethodne Konferencije, najveći broj eksternih izlagača i predavača.

Fotografije sa Konferencije „DOT 2017 – digitalizacija, osiguranje, tehnologija“ možete pronaći OVDE

 

 Ostale vesti i intervjui

Udruženje organizuje konferenciju „Srpski dani osiguranja“

UOS podržao akciju „Vozi odmoran“

Održane Pete sportske igre osiguravača Srbije

Rast bilansne sume osiguranja u 2016. godini od 12,4%