Глобос осигурање А.Д.О Београд

ПИБ: 100001079

МБ: 06936253

Тел: +381 11 2020 444

Е-маил: office@globous.co.rs

Сајт: www.globos.rs

Глобос осигурање основано је 1994. године и од тада је једина приватна домаћа осигуравајућа компанија специјализована за неживотна осигурања. У фебруару 2020. већински власник Глобос осигурања постао је British Motors и од тада, палета осигурања, број клијената и запослених експерата, као и приход од премије почињу да расту.

У 2020. години, Глобос осигурање је остварило раст прихода од премије за 1.79 милијарди динара и заузело прву позицију у ажурности решавања АО одштетних захтева у 2020. и првом кварталу 2021. Тиме Глобос осигурање потврђује озбиљност пословања и посвећеност клијентима којима овај податак пружа сигурност у исплати штете у ситуацијама када се догоди осигурани случај.

Као респектабилни и поуздан осигуравач за све врсте неживотног осигурања, радимо на ширењу мреже широм Србије, како бисмо били што ближи клијентима, те је за мање од годину дана Глобос осигурање отворило регионалне центре и филијале у десет градова.

Захваљујући партнерском и пријатељском односу са клијентима, од момента оснивања Глобос осигурање са поносом може да се похвали да је, како његов слоган каже, Сигуран животни ослонац.

 

Председник Извршног одбора је Синиша Пратљачић.