Необичним догађајем у центру Београда, на једној од најпрепознатљивијих зграда, Удружење осигуравача Србије покренуло је акцију едукације становништва и подизања свести о потреби и предностима осигурања. Виртуелни пожар на згради Правног факултета изненадио је и окупио велики број грађана.

Намера полусатне визуелно звучне пројекције пожара била је да укаже јавности да су непредвиђене ствари реалне и да могу свима да се догоде. Такође, циљ акције на Правном факултету био је да подсети грађане да осигуравањем себе или своје имовине улажу у оно што је највредније, а то је сигурна будућност.

Кампања “Осигурај будућност” покренута је са циљем да константном едукацијом мотивише грађане да више брину о себи, својој сигурности и будућности. Кампања ће приближити осигурање као нашег савезника, некога ко ће нам помоћи у невољи. Осигурање није непотребан трошак, како га већина људи доживљава. Кампањом “Осигурај будућност” показаћемо да бити осигуран значи бити миран. Бити неосигуран значи бити изложен већем ризику од могућих проблема и материјалних губитака.