Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић заједно са генералним секретаром Удружења осигуравача Србије Душком Јовановићем обишао је салу „Србија“ у Палати Србија која је, након више од пола века постојања, реновирана на иницијативу Министарства и уз финансијску подршку Удружења осигуравача Србије. 

Како је и раније најављено, поред реновирања пода у сали „Србија“, које представља прву фазу реконструкције, министар је истакао да ће Министарство финансирати и реновирање осталих сала у овој згради, која је од велике важности за све грађане Србије, јер су се у њој и у историји и данас дешавали велики и значајни догађаји.

„Зграда Палата Србија има изузетан значај за нашу земљу и зато је веома битно да је чувамо и одржавамо, јер тако ћемо увек имати чиме да се поносимо. Сада креће друга фаза реконструкције, која подразумева реновирање осталих сала које се налазе у Палати Србија. Задовољан сам веома како сада изгледа сала „Србија“, а оно што је најбитније јесте да ће свака просторија и након реновирања задржати свој првобитни изглед“, истакао је министар.

Генерални секретар Удружења осигуравача Србије Душко Јовановић рекао је да му је част што су имали прилику да учествују у овако битном пројекту и да дају свој допринос за нешто што је грађанима Србије од велике важности.

Како је истакао удружење  ће увек бити на располагању држави, уколико се укаже потреба за њиховом подршком у будућности.

Фотографије