Руководство Удружења осигуравача Србије, у склопу редовних активности, одржало је састанак са представницима Удружења друштава за осигурање Привредне коморе Републике Српске. На састанку се разговарало о тренутној ситуацији на тржиштима осигурања у Републици Србији и Републици Српској и проблемима са којима се срећу друштва за осигурање.

Представници УОС пренели су гостима из Републике Српске позитивна искуства домаће индустрије осигурања из претходног периода и упознали их са плановима и будућим активностима. Посебна тема била је организација и функционисање Конференције “Српски дани осигурања” коју традиционално организује Удружење осигуравача Србије.  

Подсетимо, Удружење осигуравача Србије и Удружење друштава за осигурање Привредне коморе Републике Српске потписали су прошле године Протокол о сарадњи који, поред осталог, предвиђа организацију едукативних скупова и редовних састанака у циљу усавршавања и развијања послова осигурања. Циљ потписаног Протокола је и јачање веза тржишта осигурања Србије и Републике Српске, што ће допринети јачању целокупне привреде.

Фото галерија