Удружење освојило награду „Кактус 2017“ на Фестивалу интегрисаних комуникација

Удружење освојило награду „Кактус 2017“ на Фестивалу интегрисаних комуникација

Кампањи „Осигурај будућност“ коју Удружење осигуравача спроводи са агенцијом Represent Communications, припала је награда Кактус 2017, у категорији Појединачни радови – ПР. Кактус је струковна награда која се додељује компанијама, институцијама и агенцијама за најпрофесионалније појединачне и интегрисане кампање.

Додељујући награде Кактус, струковни портал Маркетинг мрежа промовише професионалне узоре и доприноси унапређењу и развоју струке у Србији. С обзиром на то да је кампања „Осигурај будућност“ едукативна, чији је циљ подизање нивоа свести о осигурању, посебно смо поносни на освојени „кактус“ и чињеницу да је струка препознала и вредновала наш и рад агенције Represent. Oве године, на трећем фестивалу, за награде у различитим категоријама конкурисала су 124 пројекта. О наградама је одлучивао стручни жири, састављен од професионалаца из креативних, ПР и дигиталних агенција из Србије и региона.

Истовремено, Удружењу осигуравача Србије је на свечаности поводом 70 година Савеза економиста Србије, додељена Повеља за дугогодишњу сарадњу и изузетан допринос у остваривању програмских циљева. Повеља је, поред осталог, потврда да Удружење, кроз сарадњу са институцијом каква је Савез економиста Србије, континуирано улаже у унапређење економских прилика у Србији, конкретно у развој тржишта осигурања. Награда је додељена на свечаности у хотелу Hyatt Regency у Београду.

 

Top