УОС организовао пету Конференцију о примени ИТ технологија у осигурању

Удружење осигуравача Србије и ове године је, пети пут за редом, организовало стручни скуп индустрије осигурања под називом: ДОТ 2017 – дигитализација, осигурање, технологија.

Конференција је наставак досадашњих манифестација „ИБТФ“ и одржана је у хотелу „Извор“ у Аранђеловцу, од 6. – 8. октобра ове године. 

На Конференцији су разматране теме и области које се односе на напредне моделе управљања компанијама, контролу ризика и савремене могућности оптимизације трошкова применом дигитализације пословања. Учесници Конференције били су у прилици да присуствују и предавањима о савременим методама маркетинга и дигиталној продаји полиса, као и посебно организованим ВИП сесијама.

Програмски одбор чинили су Видан Марковић из ДДОР осигурања, Небојша Величковић из Дунав осигурања, Бранко Павловић из Generali osiguranja, Ненад Ненадић из Триглав осигурања и председник Одбора Александар Ђоковић из Удружења осигуравача Србије.

Осим представника друштава за осигурање која послују на територији Републике Србије, Конференцији су присуствовали представници Министарства унутрашњих послова Републике Србије и Народне банке Србије, али и, у односу на претходне Конференције, највећи број екстерних излагача и предавача.