Удружење освојило награду „Кактус 2017“ на Фестивалу интегрисаних комуникација

Кампањи „Осигурај будућност“ коју Удружење осигуравача спроводи са агенцијом Represent Communications, припала је награда Кактус 2017, у категорији Појединачни радови – ПР. Кактус је струковна награда која се додељује компанијама, институцијама и агенцијама за најпрофесионалније појединачне и интегрисане кампање.

Додељујући награде Кактус, струковни портал Маркетинг мрежа промовише професионалне узоре и доприноси унапређењу и развоју струке у Србији. С обзиром на то да је кампања „Осигурај будућност“ едукативна, чији је циљ подизање нивоа свести о осигурању, посебно смо поносни на освојени „кактус“ и чињеницу да је струка препознала и вредновала наш и рад агенције Represent. Oве године, на трећем фестивалу, за награде у различитим категоријама конкурисала су 124 пројекта. О наградама је одлучивао стручни жири, састављен од професионалаца из креативних, ПР и дигиталних агенција из Србије и региона.

Истовремено, Удружењу осигуравача Србије је на свечаности поводом 70 година Савеза економиста Србије, додељена Повеља за дугогодишњу сарадњу и изузетан допринос у остваривању програмских циљева. Повеља је, поред осталог, потврда да Удружење, кроз сарадњу са институцијом каква је Савез економиста Србије, континуирано улаже у унапређење економских прилика у Србији, конкретно у развој тржишта осигурања. Награда је додељена на свечаности у хотелу Hyatt Regency у Београду.