Удружење осигуравача Србије и ове године, четврти пут заредом, организује конференцију „ИБТФ2016“ под називом: „ИТ у осигурању – од трошковног центра до центра пословне компетенције“. Конференција је јединствени информатички скуп намењен запосленима у сектору осигурања.

Конференција, на којој ће бити представљене најновије могућности у примени информационих технологија, чији је циљ унапређење пословања и приступ клијентима, биће одржана од 14.-16. октобра 2016. године у хотелу „Извор“ у Аранђеловцу.

На Конференцији ће бити разматране теме и области које се односе на напредне моделе управљања компанијама и контролу ризика, као и савремене могућности оптимизације трошкова применом дигитализације пословања.

Предавања су намењена менаџерима, запосленима у продаји и обради штета, запосленима у сектору за процену ризика, истраживање и развој тржишта, као и колегама које се у друштвима за осигурање баве информационим технологијама.

Осим представника друштава за осигурање која послују на територији Републике Србије, на Конференцији очекујемо и присуство представника Народне банке Србије, Министарства финансија Републике Србије, Министарства унутрашњих послова Републике Србије, као и представника индустрије из држава региона.

С обзиром на то да сe предавања тематски односе на различите области пословања друштава за осигурање, надамо се да ћемо бити у прилици да ставове и мишљења о унапређењу пословања поделимо и са вама.