Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и Удружење осигуравача Србије прогласили су 100 најбољих радника у свакој од области у надлежности Министарства и доделили им новчане награде у вредности од по 10.000 динара.

Министар Зоран Ђорђевић истакао је да су награђени запослени које су руководиоци предложили и препознали да су заслужни за успех у Министарству. Према његовим речима, успех није био једино мерило за добијање награде, већ и колегијалност и начин на који су приступали послу. Министар Ђорђевић је посебно захвалио Удружењу осигуравача Србије које је и ове године обезбедило финансијску подршку за доделу награда најбољима, у укупном износу од милион динара.  

Генерални секретар Удружења Душко Јовановић нагласио је да УОС годинама има добру сарадњу са Министарством за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, али и са другим министарствима. С обзиром на то да је индустрија осигурања у великом развоју, намера нам је да део профита Удружења осигуравача и комплетне индустрије осигурања, поделимо са неколико министарстава и са онима којима је тај новац најпотребнији. Желели смо да људима који свој посао раде у тешким условима, баве се тешким судбинама, дамо до знања да се цени њихов рад, рекао је Јовановић.