УОС подржао акцију Министарства за рад “Нај човек"

У просторијама Удружења осигуравача Србије додељене су награде „Нај човек“ Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања. Награђено је 17 запослених који су својим радом дали највећи допринос ефикасности тог Министарства и унапређењу социјалне заштите. Финансијска средства за доделу награда обезбедило је Удружење осигуравача Србије.
Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић захвалио се Удружењу на подршци и препознавању квалитета рада запослених у том Министарству. Министартво ће наставити овакву праксу награђивања јер желимо да свима који се истичу радом и трудом, на неки начин покажемо захвалност.

Генерални секретар Удружења осигуравача Србије Душко Јовановић подсетио је да је пружање овакве подршке Министарству за рад у складу са Меморандумом о сарадњи, који је Удружење потписало са Министарством прошле године, у оквиру Првих српских дана осигурања. Јовановић је посебно захвалио државном врху, Влади Србије зато што су успели да подигну животни стандард и реше одређене проблеме, посебно када је у питању привреда Србије. Генерални секретар УОС је нагласио да грађани морају да знају да осигурање није трошак већ инвестиција која обезбеђује безбрижну и сигурну будућност.

Пружањем помоћи у додели ових награда, Удружење је наставило да подржава акције Министарства за рад, али и других министарстава Владе Србије, које за циљ имају пружање помоћи најбољима или онима којима је она најпотребнија. Почетком године, Удружење је донирало и финансијска средства за доделу награда за 100 најбољих радника Министарства за рад. Такве активности у складу са друштвено одговорним понашањем Удружења, које већ годинама подржава пројекте са хуманитарним карактером или од значаја за ширу друштвену заједницу.