Udruženje osiguravača Srbije organizovaće 27. septembra konferenciju koja će biti posvećena jubilarnoj 40-toj godini postojanja i izlaženja stručnog časopisa „Tokovi osiguranja“. Udruženje je, početkom godine, preuzelo časopis od kompanije „Dunav osiguranje“, redizajniralo ga i dodatno podiglo kvalitet i broj radova, a predstojeća Konferencija biće prilika i da predstavimo treći ovogodišnji broj „Tokova osiguranja“.

Tokovi osiguranja su uklјučeni u Međunarodni sistem za serijske publikacije i na listi je naučnih časopisa Ministarstva prosvete nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije. 2020. godine uvršćen je u kategoriju vrhunskog časopisa nacionalnog značaja – M51. Glavni i odgovorni urednik je prof.dr Nataša Petrović Tomić, redovna profesorka Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Na Konferenciji će, pored ostalih, govoriti Ivana Soković, predsednica Izvršnog odbora Dunav osiguranja, viceguverner Želјko Jović i prof. dr Nataša Petrović Tomić, glavna i odgovorna urednica „Tokova osiguranja“.

Konferencija će biti organizovana u hotelu „Hilton“ u Beogradu. Agendu možete preuzeti ovde.