Udruženje osvojilo nagradu „Kaktus 2017“ na Festivalu integrisanih komunikacija

Kampanji „Osiguraj budućnost“ koju Udruženje osiguravača sprovodi sa agencijom Represent Communications, pripala je nagrada Kaktus 2017, u kategoriji Pojedinačni radovi – PR. Kaktus je strukovna nagrada koja se dodeljuje kompanijama, institucijama i agencijama za najprofesionalnije pojedinačne i integrisane kampanje.

Dodeljujući nagrade Kaktus, strukovni portal Marketing mreža promoviše profesionalne uzore i doprinosi unapređenju i razvoju struke u Srbiji. S obzirom na to da je kampanja „Osiguraj budućnost“ edukativna, čiji je cilj podizanje nivoa svesti o osiguranju, posebno smo ponosni na osvojeni „kaktus“ i činjenicu da je struka prepoznala i vrednovala naš i rad agencije Represent. Ove godine, na trećem festivalu, za nagrade u različitim kategorijama konkurisala su 124 projekta. O nagradama je odlučivao stručni žiri, sastavljen od profesionalaca iz kreativnih, PR i digitalnih agencija iz Srbije i regiona.

Istovremeno, Udruženju osiguravača Srbije je na svečanosti povodom 70 godina Saveza ekonomista Srbije, dodeljena Povelja za dugogodišnju saradnju i izuzetan doprinos u ostvarivanju programskih ciljeva. Povelja je, pored ostalog, potvrda da Udruženje, kroz saradnju sa institucijom kakva je Savez ekonomista Srbije, kontinuirano ulaže u unapređenje ekonomskih prilika u Srbiji, konkretno u razvoj tržišta osiguranja. Nagrada je dodeljena na svečanosti u hotelu Hyatt Regency u Beogradu.