Udruženje organizuje konferenciju „Srpski dani osiguranja“

Od 28.-30. novembra 2017. godine, u hotelu „Izvor“ u Aranđelovcu, biće održana međunarodna naučno-stručna konferencija „Srpski dani osiguranja“ čiji je cilj afirmacija osiguranja. Organizator skupa, prvog tog tipa kod nas, je Udruženje osiguravača Srbije.

Na Konferenciji će brojni ugledni domaći i inostrani stručnjaci razgovarati o aktuelnom stanju srpskog tržišta osiguranja, regulativi i najnovijim kretanjima na evropskom tržištu.

U okviru Konferencije „Srpski dani osiguranja“ u sredu, 29. novembra, biće organizovan okrugli sto na temu: „Zakon o obaveznom osiguranju u saobraćaju-unapređenje zakonskih rešenja“. Drugog radnog dana, u četvrtak 30. novembra, organizujemo okrugli sto koji će biti posvećen uticaju države na razvoj osiguranja u poljoprivredi.

Konferencija će okupiti međunarodne i domaće stručnjake iz oblasti osiguranja i reosiguranja, regulatore tržišta, predstavnike državnih institucija, kao i predstavnike osiguravajućih društava koja posluju na tržištu Srbije.

Prijava za učešće na Konferenciji, kao i rezervacija boravka i smeštaj u hotelu „Izvor“ mogući su isključivo preko agencije „Globos travel“. Kontakt osoba za rezervacije i dodatne informacije je Dušan Čakić – dusancakic@globustravel.co.rs ili na tel: 011/26 88 262.

Za više detalja o Konferenciji možete se i direktno obratiti Udruženju osiguravača Srbije. Kontakt osoba je Zoran Ćirić – zoran.ciric@uos.rs ili na telefone: 011/2927-933 ili 011/2927-900.