Tradicionalna konferencija „Srpski dani osiguranja“ koju organizuje Udruženje osiguravača Srbije biće održana od 28.11-01.12 u hotelu „Zlatibor“ na Zlatiboru.

Za naziv ovogodišnje konferencije odabrali smo reči „Ako ne mi, ko? Ako ne sad, kad?“ sa osnovnom idejom da inspirišemo lјude da što pre počnu sami da brinu o svojoj imovini, svom i zdravlјu najbližih, a ne da čekaju da neko drugi to uradi umesto njih.

„Srpski dani osiguranja“ su jedan od najvažnijih regionalnih stručnih skupova, koji je u potpunosti posvećen temama iz oblasti osiguranja. Ujedno, to je i prilika da domaći, regionalni i međunarodni stručnjaci podele stavove o stanju na tržištu osiguranja i finansijskog sektora. Cilј nam je da kroz diskusiju dođemo do novih predloga i ideja koje bi bile od značaja za rast i razvoj finansijskog tržišta u Srbiji, posebno industrije osiguranja. Uz finansijske stručnjake, Konferenciji, po tradiciji, prisustvuju i predstavnici Vlade Republike Srbije i Narodne banke Srbije, kao regulatornog tela.

Prijavu na Konferenciju možete uraditi klikom na dugme